Jempi,Leffe,Ventoux op Rollen,Kiek
Overzicht
VENTOUX OP ROLLEN 4
op zaterdag 30 november 2002,in de parochiezaal van Hallaar


Verslag van 4e Ventoux-op-Rollen
Bekijk ook het fotoalbum van de 4e Ventoux-op-Rollen
Ventoux op rollen IV - 30 november 2002
door Pit

Weer in Hallaar, opnieuw zestien ploegen, met als nieuwkomers onder meer SJ8 (spreek uit sjacht), Jolbo en de Jeugd van Tegenwoordig.

Twee belangrijke veranderingen werden doorgevoerd bij de vierde Ventoux-op-rollen.
Ten eerste deed een ploeg van eigen Nissorap-makelij mee. De reden hiervoor was niet zozeer de drang om uit te blinken in de eigen organisatie (hoewel dit natuurlijk mooi meegenomen was). De werkelijke reden was het feit dat we met een last-minute forfait geconfronteerd werden. Noodgedwongen werd dan maar een ploeg Vetterap ingeschreven om het vrijgekomen plaatsje op de wedstrijdtabel in te vullen. Deze ploeg bracht het er uiteindelijk niet slecht vanaf en haalde zelfs de finale, waarin een vierde plaats werd weggekaapt.
Ten tweede werd een beroep gedaan op een andere fietsenverhuurder, onze intussen goede vriend Herman Heylen uit Olen.

Er diende nu niet zolang meer worden gezwoegd om een rondje af te leggen. Iets meer dan 20 seconden bleek voor de meeste renners voldoende. De toeschouwers konden de prestaties van hun favorieten visueel volgen via een scorebord. Op dit bord was een ovalen piste te zien waarop lampjes begonnen te branden naarmate de renners een bepaald gedeelte van het totale traject had afgelegd.

Opnieuw waren de Schotters de sterksten, dit keer met de ploeg Schotters 2. De tweede plaats was voor de Mottebollen, de derde voor Bouwonderneming Heylen.
De snelste tijd van de avond werd gereden door Marino Buts van Schotters 2 (2019).

- Pit -

Pit
Lees je graag verder, lees dan ook
het verslag van de 5de Ventoux-op-Rollen

Overzicht